4Slam Forever

Som en del i uppladdningen inför grussäsongen så har fyra spelare besökt 4slam för att få inspirerande träning i häftig miljö.

Klara Milicevic och Sebastian Abboud fick ihop totalt 3 veckor i Barcelona, för Timothy Carlsson Seger blev det 2 veckor och för Linus Carlsson Halldin blev det en veckas träning mellan sina tävlingar innan han begav sig vidare till nya tävlingar.

På grund av pandemin blev det inga besök på 4Slam under 2020 så det var rena julafton för spelarna som fick möjlighet att starta tidigt på gruset och träna med nya sparringpartners samt få ny input från tränarna på plats. Det var till och med sån tur med timingen så Andrey Rublevs coach Fernando Vicente var på plats och körde mycket träning med våra spelare. Timothy var där samtidigt som Rublev och Karen Khachanov körde sin träning inför gruset så inspirationen var på topp.

Stort tack till våra samarbetspartners 4Slam som ger spelarna och tränarna en enorm boost med sin kompetens och sin energi.

– Spelarna får träning och feedback i absolut världsklass serverat till sig, nu är det upp till var och en att ta till sig och utvecklas som spelare, sammanfattar Rickard Billing.