Partners

Projektet, Academy of KLTK, är omfattande och långsiktigt och har möjliggjorts tack vare generösa donationer från ett antal medlemmar i Kungl. Lawn Tennis Klubben.

Utöver detta har vi utrymme för ett mindre antal sponsorer/leverantörer. Yonex är Akademiens officiella leverantör av tennisrackets och annan utrustning så som senor och rackettillbehör.

Yonex bildades 1946 i Niigata, Japan. Verksamheten började med fiske men tidigt blev man världsledande inom badminton. Idag är Yonex en av de främsta aktörerna inom tennissporten med kontrakterade världsstjärnor så som Stan Wawrinka, Denis Shapovalov, Nick Kyrgios, Naomi Osaka och tidigare världsettan Angelique Kerber.

4Slam Tennis föddes som en idé genererad av tre före detta ATP-spelare: Galo Blanco (rankad 40 i singel), Fernando Vicente (rankad 30 i singel) och Jairo Velasco (rankad 50 i dubbel). Deras dröm var att skapa ett banbrytande och starkt coachingteam för att hjälpa spelare på ett strukturerat, innovativt och personligt sätt att nå ATP/WTA-touren.

GHP är en svensk vårdgivare som driver ett 20-tal specialistverksamheter i Norden där GHP Idrottscentrum har ett tydligt fokus på idrottsmedicinska frågeställningar utifrån ett helhetsperspektiv där bl.a. medicin, arbetsfysiologi, psykologi och nutrition utgör viktiga komponenter. Vår ambition är inte bara att hjälpa dig bli symptomfri - vårt mål är att hjälpa dig prestera på topp!