Partners

Projektet, Academy of KLTK, är omfattande och långsiktigt och har möjliggjorts tack vare generösa donationer från ett antal medlemmar i Kungl. Lawn Tennis Klubben.

Utöver detta har vi utrymme för ett mindre antal sponsorer/leverantörer. HEAD är Akademiens officiella leverantör av tennisrackets och annan utrustning så som senor och rackettillbehör.

HEAD är en ledande tillverkare av sportutrustning och kläder för racket- och vintersport och det mest framgångsrika varumärket inom professionell tennis 2021. Vårt mål är att erbjuda högsta prestanda till alla atleter, såväl amatörer som proffs, för att du ska kunna vara ditt absolut bästa jag på både banan och i pisten.

4Slam Tennis föddes som en idé genererad av tre före detta ATP-spelare: Galo Blanco (rankad 40 i singel), Fernando Vicente (rankad 30 i singel) och Jairo Velasco (rankad 50 i dubbel). Deras dröm var att skapa ett banbrytande och starkt coachingteam för att hjälpa spelare på ett strukturerat, innovativt och personligt sätt att nå ATP/WTA-touren.

GHP är en svensk vårdgivare som driver ett 20-tal specialistverksamheter i Norden där GHP Idrottscentrum har ett tydligt fokus på idrottsmedicinska frågeställningar utifrån ett helhetsperspektiv där bl.a. medicin, arbetsfysiologi, psykologi och nutrition utgör viktiga komponenter. Vår ambition är inte bara att hjälpa dig bli symptomfri - vårt mål är att hjälpa dig prestera på topp!