Corona-kaos

Den fina tävlingsplaneringen inför vår och sommar där flera spelare satt sig i en bra situation för att kunna spela junior grand slam under året fick bytas ut mot den längsta träningsperioden någonsin på grund av de rådande omständigheterna.

Vi passade på att trycka på lite extra med fysisk träning samt besökte Bosön för fysiska tester. Träningsmässigt ökade vi vår medverkan på Team Stockholms Elitträning på SALK under veckorna för att få mer variation i träningen och sparringen samt att killarna fick möjligheten att träna många pass med bröderna Ymer. På grund av Coronan så kom även våra Alumni-spelare hem från sina college-skolor och sparrade juniorerna på akademien. Så trots besvikelse över missade tävlingar så genomfördes en bra träningsperiod och vi testade att pusha gränserna.

När Svenska tennisförbundet meddelade att de kunde genomföra en sommartour så blev det vårt mål för sommaren och grusträningen var inriktad på att göra en så bra sommar som möjligt mot den nationella senioreliten.