Alex visade styrka i Antalya

Två 15 000-dollarsturneringar står på programmet när KLTK:s Lisa Zaar Alexandra och Viktorovitch (till vänster i bild) i sällskap av Sydney Berlin, Melis Yasar och Sveriges Fed Cup-coach Mattias Arvidsson är på tävlingsresa till Antalya i sydvästra Turkiet.

Den första veckan slutade med framgångar i både singel- och dubbel. Alexandra Viktorovitch, som är en av löftena i Academy of KLTK, utmärkte sig genom att nå final i både singel och dubbel, hennes första finaler någonsin på damernas ITF-tour.

Singelfinalen slutade med knapp förlust (3–6, 6–2, 5–7) mot Oona Orpana, Finland. Orpana är för KLTK:s medlemmar mest är känd för sin finalplats i Drottningens Pris 2015. I dubbelfinalen föll Alexandra i par med träningskompisen Lisa Zaar (KLTK), mot Orpana/Cernecka (4–6, 6–7). På bilden ovan ser vi två laddade dubbelfinalister där Lisa knyter näven inför matchen.

– Vi gläds med Alexandra och Lisa som får belöning för allt hårt arbete både på och utanför banan, kommenterar Academy of KLTK-tränare Magnus Ennerberg.