Mi casa es su casa

Utöver våra fem heltidsspelare så har vi ett gäng gästspelare som har en del av sin tennissatsning i Akademiens upplägg.

Från KLTK:s egna verksamhet så kör Sebastian Eriksson, William Alsterback, Isabella Svahn, Vaida Matuseviciute och Rebecca Malmström träningar med AoK under veckorna.

– Väldigt bra för några av klubbens juniorer som tillhör nationella toppen att få möjlighet att träna med akademien, kommenterar coach Ennerberg.

Utöver dessa gäster har vi även 03:an Anton Stendal från Västerås men som spelar för Örebro som kommer några gånger per vecka och jämnårige Micke Minasyan från Danderyd samt Lisen Rinman, 05:a från Smedslätten som är med en dag i veckan.

– Bra för KLTK:s juniorer när vi får in duktiga gäster som vill vara en del av vår träning och bra för gästerna som får ny input i sin utveckling. Det gynnar alla. Utöver dessa fasta gäster har vi även flera juniorer från KLTK samt proffsspelare från andra klubbar som dyker upp på träningarna under terminen som skapar en härlig dynamik i träningen, sammanfattar Ennerberg.