Perfekta Polen

Linus Carlsson Halldin och Timothy Carlsson Seger fick förmånen att åka med till Polen för att spela ITF-tävlingar med stöd från SvTF.

Linus spelade alla tre tävlingar och Timothy anslöt efter lag-EM inför den andra tävlingsveckan. Övriga spelare på resan var Michael Minasyan (Danderyds TK) samt GTG-trion, Måns Dahlberg (Påvelunds TBK), Arslan Temirhanov (SALK), Isac Strömberg (Åkersberga) och ledare under tävlingarna var Jonas Kvarnlöf, Erik Carlbom och Johan Hedsberg.

Två av tävlingarna avgjordes i Poznan och en i Krakow och alla anläggningar höll bra nivå och möjliggjorde bra träning utöver matcherna. Timothy kvalade in i båda tävlingarna och nådde sedan 2:a omgången samt en fin finalplats i dubbeln i Krakow, G3. Linus blev finalist första veckan i Poznan, och avslutade sedan med en kvartsfinal i singel och en finalplats i dubbeln i den avslutande grade-3 tävlingen i Krakow.

– Det känns mycket positivt att våra spelare klarar av att ligga ute så pass mycket och att kunna avsluta en 3-5 veckors rutt med sina enskilt bästa resultat under sommaren för Timothy, Linus och Sebastian, kommenterar chefstränare Rickard Billing.