Storslam på JSM för AoK

Akademins Klara Milicevic och Leo Borg tog hem full pott under Junior-SM på GLTK med guld i både singel och dubbel.

Fyra av spelarna på Academy of KLTK ställde upp i 16-års klasserna på JSM, utöver Leo och Klara stod Emma Shasteen och Ethan Blot för stadiga insatser. Timothy Carlsson Seger stukade tyvärr foten på idrotten i skolan dagarna innan JSM så han kunde inte vara med denna gång.

Klaras fina säsong fortsätter och det var bara i semifinalen mot akademikompisen Emma som hon blev riktigt utmanad. I dubbeln segrade Klara i par med MIK:s Ida Johansson.

– Bra genomförd tävling av Klara och samtidigt mycket kul att se att Emmas utveckling, kommenterar coach Magnus Ennerberg som var på plats under veckan.

I killklassen tryckte Leo gasen i botten från första boll och försvarade sin förstaseedning med bravur. Ethan Blot stod även han för bra insatser och höll sin seedning men kunde inte rubba slutfinalisten Måns Dahlberg i sin kvartsfinal. Dubbeltävlingen vann Leo i par med Danderyds Micke Minasyan.

– Leo var riktigt laddad för att göra ett bra JSM, veckorna innan tävlingen var det fullt fokus på alla träningar och det gav effekt. Nu är innesäsongen slut och det är dags att gå ut på det röda gruset och jaga nya utmaningar, avslutar Ennerberg.