Leo stark i Sydafrika

Leo Borg är nyligen hemkommen från två framgångsrika veckor på juniortouren i Sydafrika, där han bland annat spelade dubbel tillsammans med Michael Minasyan från Danderyds TK.

Första veckan vann Leo och Michael hela dubbeltävlingen i Stellenbosch. Leo gick även till kvartsfinal i singel, där han dock stoppades av israelen Orel Kimhi. Vecka två spelades tävlingen i Kapstaden och Leo stod för flera starka insatser i singelspelet och nådde hela vägen till final i en tävling på  ITF-tourens högsta nivå. Facit blev två mycket bra veckor för akademispelaren som nu är tillbaka i Stockholm.

Nu har han några dagar på sig att ladda upp på hemmaplan inför debuten i Stockholm Open och sen bär det av till nästa tävlingsresa till Mexiko. Därefter blir det USA och anrika Junior Orange Bowl International Tennis Championship, en av de viktigaste och mest prestigefyllda juniortävlingarna i världen med alumner som Andy Murray, Roger Federer och Alexander Zverev. En riktigt spännande avslutning på juniorkarriären för Leo.