Nyheter

Två ITF-veckor i Norge

Coach Christian Hjertquist åkte till Norge tillsammans med Ethan Blot och Sebastian Abboud för spel i Stavanger och Bergens ITF-tävlingar.

Leos första seniorfinal

Efter finalplatsen i Vierumäki så begav sig Leo Borg och coach Christian Hjertquist till Tammerfors för nya utmaningar.

Leo Borg till ny ITF final

Inspirerad av träningspassen med proffsen under Intrum Stockholm Open så spelade Leo finfin tennis i Vierumäki, Finland.

Fin vecka av Lisa och dubbeltitel

LIsa Zaar blev bästa svenska under ITF Pro circuit tävlingen i Djursholm och vann inte bara karriärens första match på den här nivån utan gick fram till semifinal.

Första titeln för Sebastian

Efter flera veckors träningsperiod så gjorde Sebastian Abboud (till vänster i bild) tävlingsdebut.

Leo Borg tilldelad stipendium

Stefan Edbergs Stiftelse delar varje år ut stipendium till de främsta i U14- och U16-klassen. Årets ceremoni gick av stapeln mitt under pågående Intrum Stockholm Open.

Hitting partners

Anton Örnberg (till höger i bild) och Leo Borg var uttagna som officiella hitting partners under årets Intrum Stockholm Open.

Förkval till Intrum Stockholm Open

Ägarklubbarna KLTK och SALK samt Region Stockholm har bjudit in till en förtävling där vinnarna tilldelas platser i kvalet till ATP-tävlingen, Intrum Stochkolm Open.

SO-promotion för Klara

Klara Milicevic var som första tjej någonsin med för att promota Intrum Stockholm Open på Kvarnbyskolan i Rinkeby.

Alex visade styrka i Antalya

Två 15 000-dollarsturneringar står på programmet när KLTK:s Lisa Zaar Alexandra och Viktorovitch (till vänster i bild) i sällskap av Sydney Berlin, Melis Yasar och Sveriges Fed Cup-coach Mattias Arvidsson är på tävlingsresa till Antalya i sydvästra Turkiet.