Nyheter

Titel i utomhuspremiären

Klara Milicevic fortsätter sin imponerande start på året och vann sin tredje raka ITF-tävling i Doha, Qatar.

Galo Blanco knyts till Academy of KLTK

En av tennisvärldens mest respekterade tränare, spanjoren Galo Blanco, knyts till elitakademien i Kungl. Tennishallen. Blanco ska bidra med sin långa erfarenhet både till tränarteamet och Akademiens elever.

Ny titel för Klara

Klara Milicevic fortsätter att imponera genom att vinna en ny titel på ITF-nivån. Denna gång i Kramfors.

Klara ångar på

Klara åkte från finalförlusten i Köpenhamn fast besluten att jaga ny titel i Finland.

Sverige femte bäst i Europa

Efter avancemanget från Kazan, Ryssland så åkte Leo Borg och coach Rickard Billing tillsammans med det övriga svenska laget till franska Ronchin (Lille) i Frankrike för att kämpa om medaljerna.

Köpenhamn ITF

Academy of KLTK åkte med flera spelare till Köpenhamn för att spela ITF-turnering.

Magnus med Fed Cup

Akademiens coach tillika Fed Cup tränare, Magnus Ennerberg var i Polen för Fed Cup-vecka med det svenska damlandslaget.

Kval i Winter Cups

Under första helgen i februari har fyra ungdomslandslag varit ute och tävlat. Bäst gick det för P16-landslaget som tog sig till slutspelet i Frankrike om två veckor.

Alex vann årets första titel

Efter två finalförluster i Vintertouren så fick Alexandra Viktorovitch stå som slutsegrare igen.

JSM-Guld i dubbel

Närmare 200 spelare gjorde upp i SM i Falun i slutet på januari. På fredagen delades medaljerna ut i JSM 18 och USM 21.