Nyheter

Full pott i Norge

Seger i dubbeln och finalmöte i singeln blev facit i norsk ITF för Sebbe och Timothy.

Fint SM i Falun

JSM i 18-årsklassen avgjordes i Falun veckan som gick. Det blev storslam för Linus Carlsson-Halldin som vann alla sina matcher.

Bra Sydamerika-tour för Leo

Leo är hemkommen efter en utvecklande månad i Sydamerika.

Östeuropa för Klara

Klara Milicevic spenderade två veckor i europeiska inomhushallar i slutet på januari och hon börjar etablera sig på en ny nivå.

Leo levererade på Costa Rica

Leo Borg är på turné tillsammans med Euroelite och coach Dave Bandelin i syd- och centralamerika.

Finalplats i Malmö

Linus Carlsson Halldin följde upp titeln från SALK Open med att gå till en ny final efter bra insatser i Malmö Open som spelades på Fair Play Stadion för pojkar och flickor 18 år. Tävlingen, som är en Grade 4 turnering på ITF:s juniortour, lockade spelare från 27 länder.

Smakstart på det nya året

Linus Carlsson-Halldin och Klara Milicevic förlängde julfirandet i årets första tävling, SALK Open. Linus vann singelklassen och Klara vann dubbelklassen.

Titlar i Tel Aviv

Tre veckors tävlande på israelisk mark avslutades med full pott i Tel Aviv där Leo Borg spelade hem singelklassen samt dubbelklassen i par med Sebastian Abboud.

Från höstrusk till soligt Cypern

Akademiens spelare (från vänster i bild) Klara Milicevic, Linus Carlsson-Halldin, Leo Borg, Timothy Carlsson-Seger och Emma Shasteen, for till Nicosia på Cypern för att spela i en så kallad Grade 3-turnering.

Semifinaler på Nordisk tour

Med en intensiv träningsperiod i bagaget, dels på hemmaplan och dels i Barcelona på 4Slam-akademien, var det fullt fokus på tävling i oktober för AoK:s Timothy Carlsson-Seger och Emma Shasteen.