Nyheter

Fina framsteg i Falun

Vintertourens andra deltävling spelades i Falun, Sebastian och Linus visade verkligen framfötterna denna vecka och slog båda ”personliga rekord”.

Dubbla landslagsläger för Klara

Klara Milicevic spenderade en vecka i Helsingborg med Fed Cup-kapten Mattias Arvidsson som hade bjudit in till läger.

SM Guld för P18-laget

Akademi-killarna var med och spelade hem ännu ett guld i Svenska Juniorcupen efter stadiga insatser i de uppskjutna slutomgångarna.

Vintertouren igång

Då de svenska future-tävlingarna under hösten har strukits så blev det rekordtidig inledning av vintertouren 2020. Första ut var Catella Open hos Good To Great i Danderyd.

Timothy på landslagsläger

Timothy Carlsson-Seger fick en inbjudan av Davis-Cup kaptenen Robin Söderling att i september deltaga i ett landslagsläger för herrlandslaget.

Sommar i Sverige

En fantastiskt utvecklande sommar för akademi-spelarna som tourade Sverige runt på sommartourtävlingarna.

Corona-kaos

Den fina tävlingsplaneringen inför vår och sommar där flera spelare satt sig i en bra situation för att kunna spela junior grand slam under året fick bytas ut mot den längsta träningsperioden någonsin på grund av de rådande omständigheterna.

Leo flyttar till Mallorca

Nu är det dags för Leo Borg att testa vingarna i en ny miljö, Rafael Nadals akademi på Mallorca blir ny bas för Leo.

Snöpligt slut i Dominikanska republiken

Akademien och många andra spelare försökte vara taktiska gällande Coronaviruset och valde därför bort den planerade Asienresa med två Grade 1 tävlingar till förmån för Dominikanska republiken och Grade 2 tävlingar som således blev tuffa trots 64-lottningar.

Titel i Finland

Sebastian Abboud fortsätter sin fina start på 2020 genom att vinna sin andra raka ITF-titel.