Nyheter

Mersmak trots tufft SM

JSM Race 2019, som är det nya namnet för utomhus-SM för juniorer, avgjordes i Båstad.

Alla till JSM

I år spelas Junior-SM utomhus i en annan form än tidigare och deltagarna i slutspelet har kvalificerat sig via deltävlingar runt om i landet.

Perfekta Polen

Linus Carlsson-Halldin och Timothy Carlsson-Seger fick förmånen att åka med till Polen för att spela ITF-tävlingar med stöd från SvTF.

Lag EM

Direkt efter Moskva var det dags för lag-EM. Emma Shasteen och Klara Milicevic fortsatte tillsammans med coach Sofia Tillström samt Agnes Mitteregger (Djursholm) som anslöt till laget. Leo Borgs skada i Moskva gjorde att Timothy Carlsson-Seger fick chansen.

Individuella EM

EM för 16-åringar gick i vanlig ordning i Moskva och Academy of KLTK hade tre av fyra spelare på plats för att representera blågult.

Härliga Holland

Under juli månad besökte Academy of KLTK några trevliga anläggningar i Holland under tre veckor för tävlande på ITF-nivå. Många bra matcher och utvecklande dagar blev det för spelarna.

Leo på äventyr

Namnet Borg är ingen lätt börda att bära när man valt tennis som sin sport och det man vill satsa på.

Förbundsresa för Timothy

Timothy Carlsson Seger var uttagen att åka med på en förbundsresa till Tyskland med Davis Cups tränarteam Johan Hedsberg (Kapten) och Jonas Svensson (förbundstränare).

Proffstitel för Alex

Grus har aldrig varit Alexandra Viktorovitchs favoritunderlag men hon har i år lyckats hålla en jämn och bra nivå under en längre tid.

Hårda veckor i Danmark

Coach Rickard Billing åkte på en tvåveckors Danmarksturné till Hilleröd och Århus med fyra akademispelare.