Nyheter

Utmanande Elitserie för grabbarna

Akademi-killarna fick riktigt bra matchning under Elitseriens genomförande. Vi noterade flera fina insatser och en positiv utvecklingstrend.

Pengaregn för Klara Milicevic

Stiftelsen Streber Cup har gjort sin årliga utdelning av stöd till lovande spelare, Klara Milicevic var en av mottagarna.

Mycket Academy of KLTK på talanglista

Tidningen Expressen listade de 10 mest lovande spelarna, fyra av spelarna känner vi igen från Akademien.

Semi i Spånga för Klara

Två vinster blev det för Klara Milicevic i Spångas Vintertour som spelades i slutet av oktober.

Vintertouren rullar på

Många matcher på vintertouren för akademi-spelarna under oktober. Mälarhöjden, Svedala och Sigtuna har avverkats senaste veckorna.

Ingen tur i Turkiet

Coach Rickard Billing tog med sig Alexander Watanabe-Eriksson och Timothy Carlsson-Seger på första ITF-resan sen mars. Sju matcher blev det för grabbarna som förutom lärdomar även fick med sig matförgiftning hem från resan.

Fina framsteg i Falun

Vintertourens andra deltävling spelades i Falun, Sebastian och Linus visade verkligen framfötterna denna vecka och slog båda ”personliga rekord”.

Dubbla landslagsläger för Klara

Klara Milicevic spenderade en vecka i Helsingborg med Fed Cup-kapten Mattias Arvidsson som hade bjudit in till läger.

SM Guld för P18-laget

Akademi-killarna var med och spelade hem ännu ett guld i Svenska Juniorcupen efter stadiga insatser i de uppskjutna slutomgångarna.

Vintertouren igång

Då de svenska future-tävlingarna under hösten har strukits så blev det rekordtidig inledning av vintertouren 2020. Första ut var Catella Open hos Good To Great i Danderyd.