Nyheter

Full fart i Båstad

Det stora startskottet för sommaren är alltid Båstadtennisen. I år deltog sex spelare från akademien och det blev många bra matcher för juniorerna.

Sommartourtitel för Alex

Alexandra Viktorovitch segrade i Näsbyparks Sommartour, Audi Danderyd Open, efter fyra fina insatser.

Fin finalplats av Leo

Förra veckan var Leo Borg förstaseedad i tävlingen i Jönköping men föll tyvärr i första omgången. Den här veckan i Värnamo väntade en ny ITF-tävling där Leo var seedad åtta.

Bra insats i Belgien

Klara Milicevic spelade karriärens största juniortävling när hon spelade Grade 1 turneringen i Charleroi, Belgien.

Linus första singeltitel

Grussäsongen pågår för fullt och det är en intensiv period för spelarna i Academy of KLTK. I veckan som gick var fem av akademispelarna i Jönköping för G5-tävlingen Jönköping Open.

Sommartouren igång

Nu är stunden åter dags för Sommartouren som innebär flera tävlingar med fina tillfällen för våra spelare att spela bra matcher mot starkt nationellt motstånd.

Klara föll i Österrike

Klara Milicevic har på kort tid letat sig upp bland världens 150 främsta juniorer och har nu börjat spela juniortävlingar av högsta rang.

Två ”proffsveckor” i Sverige avklarade

Vårens två veckor med ITF pro circuit-tävlingar för damer och herrar är slut för i år. Damerna spelade i Pixbo och Varberg och samtidigt spelade herrarna i Karlskrona samt Kalmar.

Leo klar för JSM

Årets första kvaltävlingar till Junior SM utomhus för 16 och 18-åringar är färdigspelade med säkrade slutspelsplatser som följd.

Härlig vecka i Barcelona

Samarbetet med Galo Blanco på 4Slam Academy i Barcelona har officiellt inletts med en härlig träningsvecka som bjöd på högintensiva pass där våra spelare drillades hårt med jämnåriga spelare av högsta klass.