Nyheter

Sommartouren igång

Nu är stunden åter dags för Sommartouren som innebär flera tävlingar med fina tillfällen för våra spelare att spela bra matcher mot starkt nationellt motstånd.

Klara föll i Österrike

Klara Milicevic har på kort tid letat sig upp bland världens 150 främsta juniorer och har nu börjat spela juniortävlingar av högsta rang.

Två ”proffsveckor” i Sverige avklarade

Vårens två veckor med ITF pro circuit-tävlingar för damer och herrar är slut för i år. Damerna spelade i Pixbo och Varberg och samtidigt spelade herrarna i Karlskrona samt Kalmar.

Leo klar för JSM

Årets första kvaltävlingar till Junior SM utomhus för 16 och 18-åringar är färdigspelade med säkrade slutspelsplatser som följd.

Härlig vecka i Barcelona

Samarbetet med Galo Blanco på 4Slam Academy i Barcelona har officiellt inletts med en härlig träningsvecka som bjöd på högintensiva pass där våra spelare drillades hårt med jämnåriga spelare av högsta klass.

Storslam på JSM för AoK

Akademins Klara Milicevic och Leo Borg tog hem full pott under Junior-SM på GLTK med guld i både singel och dubbel.

Finalplats avslutade Doha

Linus Carlsson-Halldin gjorde en fin avslutning i Doha, Qatar där han nådde karriärens första ITF-final i dubbel i par med tysken Moritz Stoeger. Linus får också klart godkänt i singel där facit blev en kvartsfinal.

USA nästa

Collegetennis väntar för Academy of KLTK:s18-åringar.

Titel i utomhuspremiären

Klara Milicevic fortsätter sin imponerande start på året och vann sin tredje raka ITF-tävling i Doha, Qatar.

Galo Blanco knyts till Academy of KLTK

En av tennisvärldens mest respekterade tränare, spanjoren Galo Blanco, knyts till elitakademien i Kungl. Tennishallen. Blanco ska bidra med sin långa erfarenhet både till tränarteamet och Akademiens elever.