Nyheter

Turkiet-resa på agendan

Traditionellt innebär maj en möjlighet att spela Futures på svensk mark men i år ställdes tävlingarna in. SvTF gick då in och arrangerade resa till Turkiet med support med coacher och ekonomi, AoK-spelarna tog givetvis chansen och är på plats i Turkiet för matchspel.

Proffsdebut för Linus

Äntligen var det dags för Linus med världstennis igen. Efter att ha sopat rent på de svenska vintertourerna i år så gjorde Linus en chansning och flög ned till Monastir, Tunisien trots att han på "acceptence lists" inte var med i tävlingen. Chansningen gick hem och det blev debut på future-touren för Linus.

4Slam Forever

Som en del i uppladdningen inför grussäsongen så har fyra spelare besökt 4slam för att få inspirerande träning i häftig miljö.

Segertåget rullar vidare

När Malmö stod som värd för sista vintertouren för säsongen blev det ännu en storslam för KLTK i herrklassen. Linus Carlsson Halldin segrade för tredje tävlingen i rad och precis som sist var det klubbkompisen Sebastian Eriksson som stod för finalmotståndet.

Klara klar i Karibien

En titel, en finalplats, en kvartsfinal och en "skitmatch" blev resultaten på Klaras turné till Dominikanska Republiken.

Succé i Falun

När Vintertouren i Falun spelades var det flertalet fina insatser av AoK-representanter och när det var dags för finalmatch i herrklassen var det KLTK-derby. Linus Carlsson Halldin tog sin andra raka titel efter finalseger mot Sebastian Eriksson.

Si, senior Linus

Linus Carlsson Halldin gör sitt första år som senior, i en intervju med coach Magnus Ennerberg får ni chansen att lära känna Linus samt höra hans tankar om sin tennis.

Carlsson-Halldin tog första titeln

Februari avslutades med vintertourtävling i Lund, för Linus Carlsson Halldin blev det första svenska seniortiteln i karriären efter en väl genomförd tävling.

Klara back on track

Andra halvan av 2020 blev inte vad Klara hade hoppats på, stukad fot, sträckt mage samt post-Covid symptom gjorde att kontinuiteten i träningen inte blev som önskat.

Idrottsmedicinsk expertis till Akademien

GHP Idrottscentrum och KLTK har ingått ett partnerskap där elitprojektet Academy of KLTK kommer att få medicinsk rådgivning och service för att kunna prestera på toppnivå.