Nyheter

Finalplats i Malmö

Linus Carlsson Halldin följde upp titeln från SALK Open med att gå till en ny final efter bra insatser i Malmö Open som spelades på Fair Play Stadion för pojkar och flickor 18 år. Tävlingen, som är en Grade 4 turnering på ITF:s juniortour, lockade spelare från 27 länder.

Smakstart på det nya året

Linus Carlsson-Halldin och Klara Milicevic förlängde julfirandet i årets första tävling, SALK Open. Linus vann singelklassen och Klara vann dubbelklassen.

Titlar i Tel Aviv

Tre veckors tävlande på israelisk mark avslutades med full pott i Tel Aviv där Leo Borg spelade hem singelklassen samt dubbelklassen i par med Sebastian Abboud.

Från höstrusk till soligt Cypern

Akademiens spelare (från vänster i bild) Klara Milicevic, Linus Carlsson-Halldin, Leo Borg, Timothy Carlsson-Seger och Emma Shasteen, for till Nicosia på Cypern för att spela i en så kallad Grade 3-turnering.

Semifinaler på Nordisk tour

Med en intensiv träningsperiod i bagaget, dels på hemmaplan och dels i Barcelona på 4Slam-akademien, var det fullt fokus på tävling i oktober för AoK:s Timothy Carlsson-Seger och Emma Shasteen.

Lärorikt i Asien

AoK:s spelare Klara Milicevic och Linus Carlsson Halldin har under fyra veckor varit på en turné i Asien som innefattade tävlande i tre turneringar på mycket hög internationell nivå. Coach Rickard Billing och Eric Ahrén Moonga var med som ledare på resan.

Bra boost i Barcelona

Efter några tuffa träningsveckor på hemmaplan bytte akademiens spelare träningsmiljö och spenderade en vecka på 4Slam i Barcelona.

Mersmak trots tufft SM

JSM Race 2019, som är det nya namnet för utomhus-SM för juniorer, avgjordes i Båstad.

Alla till JSM

I år spelas Junior-SM utomhus i en annan form än tidigare och deltagarna i slutspelet har kvalificerat sig via deltävlingar runt om i landet.

Perfekta Polen

Linus Carlsson-Halldin och Timothy Carlsson-Seger fick förmånen att åka med till Polen för att spela ITF-tävlingar med stöd från SvTF.