Nyheter

Rebeccas succé i landslagsdebuten

Det svenska 14-årslaget har spelat Nordisk juniorlandskamp i Oslo den här helgen. Rebecca Malmström representerade därmed Sverige för första gången i landslagssammanhang och hjälpte Sverige till en övertygande seger.

Rebecca och Lisen på landslagsläger

Rebecca Malmström och Lisen Rinman är nyss hemkomna från ett lärorikt landslagsläger i Båstad.

Sebastian utsedd till Årets Junior i KLTK

Till 2021 års främsta junior utsågs Sebastian Eriksson som hedras med Erik Wennerströms Minnesstipendium om 10 000 kronor samt en minnesplakett.

Chefstränaren om Akademiens organisation

Academy of KLTK:s chefstränare Magnus Ennerberg har uppmärksammats på ”Linus på Baslinjen” där han fördjupar sig kring Akademiens organisation och verksamhet, samt delar med sig av egna tankar i viktiga tennisämnen.

Leo Borg klättrar på rankingen

Leo Borg spenderade nyligen nästan sex veckor i Sharm el-Sheikh, Egypten, för att spela fem Future-tävlingar (ITF Pro Pircuit $15,000), vilket är den lägsta och första nivån som nya seniorspelare börjar på. Coach Rickard Billing fanns på plats under fyra av veckorna. 

Sebastian Eriksson prisad för gott föredöme

Varje år delar Tennis Stockholm ut priset ”För gott föredöme” för så kallad Fair Play, till två spelare av vartdera kön bland Stockholms tennisungdomar. Priset för 2021 har tilldelats KLTK:s Sebastian Eriksson.

Sebastian Eriksson tidigt ute på gruset

För framtidsnamnet Sebastian Eriksson är grussäsongen redan i gång och nu är han, tillsammans med coach Zack Ohlin, tillbaka på svensk mark efter tre veckor på juniortouren i Spanien.

Succé i Istanbul för Rebecca

Rebecca Malmström sopade rent i sin senaste Tennis Europe-tävling och vann både singel- och dubbelklassen i 14-årsklassen.

Videointervju: Lisen Rinman

Möt Akademi-spelaren Lisen Rinman i en videointervju.

Två givande Europa-veckor för Rebecca

Rebecca Malmström har spenderat två händelserika veckor ute på Tennis Europe-touren.