Nyheter

Lärorikt i Asien

AoK:s spelare Klara Milicevic och Linus Carlsson Halldin har under fyra veckor varit på en turné i Asien som innefattade tävlande i tre turneringar på mycket hög internationell nivå. Coach Rickard Billing och Eric Ahrén Moonga var med som ledare på resan.

Bra boost i Barcelona

Efter några tuffa träningsveckor på hemmaplan bytte akademiens spelare träningsmiljö och spenderade en vecka på 4Slam i Barcelona.

Mersmak trots tufft SM

JSM Race 2019, som är det nya namnet för utomhus-SM för juniorer, avgjordes i Båstad.

Alla till JSM

I år spelas Junior-SM utomhus i en annan form än tidigare och deltagarna i slutspelet har kvalificerat sig via deltävlingar runt om i landet.

Perfekta Polen

Linus Carlsson-Halldin och Timothy Carlsson-Seger fick förmånen att åka med till Polen för att spela ITF-tävlingar med stöd från SvTF.

Lag EM

Direkt efter Moskva var det dags för lag-EM. Emma Shasteen och Klara Milicevic fortsatte tillsammans med coach Sofia Tillström samt Agnes Mitteregger (Djursholm) som anslöt till laget. Leo Borgs skada i Moskva gjorde att Timothy Carlsson-Seger fick chansen.

Individuella EM

EM för 16-åringar gick i vanlig ordning i Moskva och Academy of KLTK hade tre av fyra spelare på plats för att representera blågult.

Härliga Holland

Under juli månad besökte Academy of KLTK några trevliga anläggningar i Holland under tre veckor för tävlande på ITF-nivå. Många bra matcher och utvecklande dagar blev det för spelarna.

Leo på äventyr

Namnet Borg är ingen lätt börda att bära när man valt tennis som sin sport och det man vill satsa på.

Förbundsresa för Timothy

Timothy Carlsson Seger var uttagen att åka med på en förbundsresa till Tyskland med Davis Cups tränarteam Johan Hedsberg (Kapten) och Jonas Svensson (förbundstränare).