Nyheter

Från höstrusk till soligt Cypern

Akademiens spelare (från vänster i bild) Klara Milicevic, Linus Carlsson Halldin, Leo Borg, Timothy Carlsson Seger och Emma Shasteen, for till Nicosia på Cypern för att spela i en så kallad Grade 3-turnering.

Semifinaler på Nordisk tour

Med en intensiv träningsperiod i bagaget, dels på hemmaplan och dels i Barcelona på 4Slam-akademien, var det fullt fokus på tävling i oktober för AoK:s Timothy Carlsson Seger och Emma Shasteen.

Lärorikt i Asien

AoK:s spelare Klara Milicevic och Linus Carlsson Halldin har under fyra veckor varit på en turné i Asien som innefattade tävlande i tre turneringar på mycket hög internationell nivå. Coach Rickard Billing och Eric Ahrén Moonga var med som ledare på resan.

Bra boost i Barcelona

Efter några tuffa träningsveckor på hemmaplan bytte akademiens spelare träningsmiljö och spenderade en vecka på 4Slam i Barcelona.

Mersmak trots tufft SM

JSM Race 2019, som är det nya namnet för utomhus-SM för juniorer, avgjordes i Båstad.

Alla till JSM

I år spelas Junior-SM utomhus i en annan form än tidigare och deltagarna i slutspelet har kvalificerat sig via deltävlingar runt om i landet.

Perfekta Polen

Linus Carlsson Halldin och Timothy Carlsson Seger fick förmånen att åka med till Polen för att spela ITF-tävlingar med stöd från SvTF.

Lag EM

Direkt efter Moskva var det dags för lag-EM. Emma Shasteen och Klara Milicevic fortsatte tillsammans med coach Sofia Tillström samt Agnes Mitteregger (Djursholm) som anslöt till laget. Leo Borgs skada i Moskva gjorde att Timothy Carlsson Seger fick chansen.

Individuella EM

EM för 16-åringar gick i vanlig ordning i Moskva och Academy of KLTK hade tre av fyra spelare på plats för att representera blågult.

Härliga Holland

Under juli månad besökte Academy of KLTK några trevliga anläggningar i Holland under tre veckor för tävlande på ITF-nivå. Många bra matcher och utvecklande dagar blev det för spelarna.