Nyheter

Statusuppdatering 02-grabbarna

Information om Sebastian Abboud och Linus Carlssons Halldins ofrivilliga frånvaro från tävlingsbanan.

Final för Timothy

18-åriga Timothy Carlsson Seger har nått sin första Sommartour-final.

Bra Bosnien-resa!

Sebastian Eriksson och Lisen Rinman med sina första ITF-titlar!

Dubbel dansk dynamit

Två tävlingsresor på danska ITF-tävlingar har vi fått till i sommar.

Titlar i Båstad

Storslam för AoK:s gästspelare när Båstadtennis avgjordes, både Sebastian Eriksson och Rebecca Malmström vann sin respektive klass utan set-förlust.

Internationella resor för Beccis

Att få till tävlingstillfällen under året har inte varit det lättaste för vår 12-åriga spelare Rebecca Malmström men trots pandemin har "Beccis" fått till några härliga tävlingar.

Linus goes west!

Linus Carlsson Halldin har haft fantastisk utveckling senaste åren och visat att han tillhör svensk seniorelit, nu är det dags för nästa steg i karriären då college-skolan Pepperdine University på västkusten blir nästa anhalt.

Sommartouren rullar igång

Ett vårtecken lika säkert som pollen-snuva och oväntade ösregn så är sommartouren igång igen. Academy-spelarna är med och kämpar om titlarna.

Allez Leo!

Franska Öppna blev en spännande resa för Leo Borg och coach Rickard Billing, tre stentuffa singelmatcher inför storpublik och TV-sändning blev det för Leo.

Tuff tennis i Turkiet

De svenska futures-tävlingarna ställdes tyvärr in på grund av pandemin men en gemensam resa för svenska spelare arrangerades där flera KLTK-spelare hängde på.