Nyheter

AoK-alumnis imponerade på College

Lisa Zaar och Erik Grevelius hade fantastiska säsonger på respektive college-skola och visade framfötterna i slutspelet.

Leo är tillbaka

Leo Borg är sedan april tillbaka i Academy of KLTK:s verksamhet.

Turkiet-resa på agendan

Traditionellt innebär maj en möjlighet att spela Futures på svensk mark men i år ställdes tävlingarna in. SvTF gick då in och arrangerade resa till Turkiet med support med coacher och ekonomi, AoK-spelarna tog givetvis chansen och är på plats i Turkiet för matchspel.

Proffsdebut för Linus

Äntligen var det dags för Linus med världstennis igen. Efter att ha sopat rent på de svenska vintertourerna i år så gjorde Linus en chansning och flög ned till Monastir, Tunisien trots att han på "acceptence lists" inte var med i tävlingen. Chansningen gick hem och det blev debut på future-touren för Linus.

4Slam Forever

Som en del i uppladdningen inför grussäsongen så har fyra spelare besökt 4slam för att få inspirerande träning i häftig miljö.

Segertåget rullar vidare

När Malmö stod som värd för sista vintertouren för säsongen blev det ännu en storslam för KLTK i herrklassen. Linus Carlsson Halldin segrade för tredje tävlingen i rad och precis som sist var det klubbkompisen Sebastian Eriksson som stod för finalmotståndet.

Klara klar i Karibien

En titel, en finalplats, en kvartsfinal och en "skitmatch" blev resultaten på Klaras turné till Dominikanska Republiken.

Succé i Falun

När Vintertouren i Falun spelades var det flertalet fina insatser av AoK-representanter och när det var dags för finalmatch i herrklassen var det KLTK-derby. Linus Carlsson Halldin tog sin andra raka titel efter finalseger mot Sebastian Eriksson.

Si, senior Linus

Linus Carlsson Halldin gör sitt första år som senior, i en intervju med coach Magnus Ennerberg får ni chansen att lära känna Linus samt höra hans tankar om sin tennis.

Carlsson-Halldin tog första titeln

Februari avslutades med vintertourtävling i Lund, för Linus Carlsson Halldin blev det första svenska seniortiteln i karriären efter en väl genomförd tävling.