Nyheter

Klara back on track

Andra halvan av 2020 blev inte vad Klara hade hoppats på, stukad fot, sträckt mage samt post-Covid symptom gjorde att kontinuiteten i träningen inte blev som önskat.

Idrottsmedicinsk expertis till Akademien

GHP Idrottscentrum och KLTK har ingått ett partnerskap där elitprojektet Academy of KLTK kommer att få medicinsk rådgivning och service för att kunna prestera på toppnivå.

Mi casa es su casa

Utöver våra fem heltidsspelare så har vi ett gäng gästspelare som har en del av sin tennissatsning i Akademiens upplägg.

Festlig inramning i TP/Gardell Open

Klara Milicevic, Linus Carlsson-Halldin samt Akademi-gästen Sebastian Eriksson fick inbjudan till TP/Gardell Open tävlingen i februari.

Sydamerika-tour för Alex och Timo

Det är tufft att tävla under rådande pandemi men Alexander och Timothy tog möjligheten att åka med Dave Bandelin från Euroelite på en rejäl resa.

Fystester med Aim-X

Som en del i vårt nya fysupplägg kommer Ali Ghelem och Martin Taipale från Aim-X hjälpa oss med tennisspecifika tester samt utbilda och testa spelarna i deras rörlighet.

Utmanande Elitserie för grabbarna

Akademi-killarna fick riktigt bra matchning under Elitseriens genomförande. Vi noterade flera fina insatser och en positiv utvecklingstrend.

Pengaregn för Klara Milicevic

Stiftelsen Streber Cup har gjort sin årliga utdelning av stöd till lovande spelare, Klara Milicevic var en av mottagarna.

Mycket Academy of KLTK på talanglista

Tidningen Expressen listade de 10 mest lovande spelarna, fyra av spelarna känner vi igen från Akademien.

Semi i Spånga för Klara

Två vinster blev det för Klara Milicevic i Spångas Vintertour som spelades i slutet av oktober.